وارش به ریاست بانک مرکزی آمریکا نزدیک شد

  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • 59

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: سنای آمریکا روز سه‌شنبه (۲۲ اردیبهشت)، کوین وارش را به‌عنوان عضو هیات رئیسه فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) تایید کرد و بر این اساس نامزد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یک گام دیگر به تصدی ریاست این بانک نزدیک‌تر شد.

به گزارش بانک مردم و به نقل از ایسنا، این تاییدیه، نامزد ترامپ را به نشستن بر صندلی ریاست فدرال رزرو نزدیک‌تر کرد و جلسه جداگانه برای ریاست وی این هفته برگزار می‌شود. ‌

سنا با رای ۵۱ موافق در برابر ۴۵ رای مخالف، وارش را برای یک دوره ۱۴ ساله در هیات رئیسه فدرال رزرو تایید کرد.

این رای، فقط عضویت وارش در هیات رئیسه فدرال رزرو را پوشش می‌دهد. قرار است رای‌گیری جداگانه‌ای برای انتصاب وی به عنوان رئیس این هیات برای یک دوره چهار ساله (جانشینی جروم پاول) انجام شود که احتمالا این هفته برگزار خواهد شد.

این رای‌گیری پس از آن انجام شد که کمیته بانکی سنا هفته گذشته با رای ۱۳ بر ۱۱ (کاملا حزبی) نامزدی وارش را تایید کرد. این امر پس از آن میسر شد که تام تیلیس، سناتور جمهوری‌خواه، مخالفت خود را کنار گذاشت.

تیلیس تهدید کرده بود تا زمانی که وزارت دادگستری تحقیقات خود را درباره جروم پاول به دلیل بازسازی‌های انجام‌ شده در ساختمان مرکزی فدرال رزرو در واشنگتن و هزینه‌های اضافی ادعایی، متوقف نکند، از پیشبرد این نامزدی در کمیته جلوگیری خواهد کرد.

وزارت دادگستری بعدها تحقیقات خود را به اتمام رساند و از مایکل هورویتز، بازرس کل فدرال رزرو، خواست تا موضوع را بررسی کند. این اقدام راه را برای تیلیس باز کرد تا از پیشرفت نامزدی وارش حمایت کند.

افزایش احتمال ریاست وارش بر فدرال رزرو در حالی رخ می‌دهد که دولت ترامپ برای کاهش نرخ‌های بهره، کاهش مالیات‌ها و مقررات‌زدایی فشار می‌آورد. این موضوع، جهت‌گیری سیاست‌های فدرال رزرو و استقلال نهادی آن را زیر ذره‌بین شدید بازارها قرار داده است.

خبرگزاری آناتولی گزارش کرد، دوره ریاست جروم پاول بر فدرال رزرو نیز هفته جاری به پایان می‌رسد.

ثبت دیدگاه

ثبت