پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم _ فرشاد قاسمعلی: بانک مرکزی برای استفاده مشتریان بیسواد، دارای معلولیت و نابینا از خدمات بانکی تدابیری اندیشیده است.
به گزارش خبرنگار بانک مردم، بانک مرکزی طی بخشنامههایی به بانکها، قواعد و اعطای خدمات بانکی به هموطنان نابینا، بیسواد و معلول ابلاغ شده است. نظام بانکی برای این افراد، شخص معتمد که یک فرد امین مشتری است که از سوی مشتری معرفی میشود را در نظر گرفته که جهت انجام امور بانکی همراه با متقاضی باید در بانک حضور یابد.
برای استفاده افراد نابینا، کلیه خدمات بانکی (جز درخواست دریافت دسته چک،دریافت تسهیلات / ایجاد تعهدات) نیازی به همراه داشتن فرد معتمد نمی باشند .
در ارتباط با دریافت دسته چک، دریافت تسهیلات/ایجاد تعهدات با امضاء فرمی در خصوص پذیرش مسئولیت ناشی از دریافت دسته چک، دریافت تسهیلات/ایجاد تعهدات از سوی شخص روشندل، نیازی به اعلام شخص معتمد نمی باشد .
اشخاص بیسواد و معلول از ناحیه دودست نیز هنگام مراجعه به بانک و درخواست هرگونه خدمات بانکی بایستی با شخص معتمد به بانک مراجعه کنند و باید نمونه مهر یا امضاي خود راکتبی به بانک معرفی نماینـد . همچنین این افراد باید تعهد بدهند مسـئولیت هاي ناشـی از سوء استفاده از مهر یا امضاي خود را میپذیرند.

