• شنبه 23 خرداد 1405
بانک سپه ایران

ثبات بازار ارز تا پایان سال ادامه می‌یابد

خلاصه مطلب

طوسی گفت: قطعا بانک مرکزی برای پیاده‌سازی و اجرای برنامه های خود از جمله سیاست های تثبیت بازار، نیازمند توان کافی مدیریتی و عملیاتی است....

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم:‌ طوسی گفت: قطعا بانک مرکزی برای پیاده‌سازی و اجرای برنامه های خود از جمله سیاست های تثبیت بازار، نیازمند توان کافی مدیریتی و عملیاتی است که این موضوع تنها با افزایش اختیارات و استقلال اصلی ترین نهاد پولی و ارزی کشور تحقق می یابد.

به گزارش  بانک مردم و به نقل از نود اقتصادی‌، حسین طوسی، عضو کمیسیون پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با «نود اقتصادی» با تاکید بر لزوم افزایش اختیارات و استقلال عمل بانک مرکزی و تاثیر آن بر مدیریت بازار ارز گفت: قطعا بانک مرکزی برای پیاده‌سازی و اجرای برنامه های خود از جمله سیاست های تثبیت بازار، نیازمند توان کافی مدیریتی و عملیاتی است که این موضوع تنها با افزایش اختیارات و استقلال اصلی ترین نهاد پولی و ارزی کشور تحقق می یابد.

وی افزود: در نتیجه می‌توان امیدوار بود که تاثیر سیاست های بانک مرکزی طبق قانون جدید در جهت مدیریت بازار، بسیار بهتر و جامع تر از گذشته عمل خواهد کرد.

طوسی گفت: بیش از هشت ماه از سال جاری گذشته و ما بر خلاف سال‌های گذشته شاهد ثبات قابل قبول قیمت دلار در بازار بودیم که این مساله یکی از دستاوردهای مثبت و مهم سیاست های تثبیت بانک مرکزی است.

عضو کمیسیون پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: همین موضوع دلیل محکمی برای لزوم افزایش اختیارات و استقلال بانک مرکزی است و حالا با توجه به قانون جدید می‌توان حداقل تا پایان سال به تداوم و استمرار ثبات در بازار ارز همچنان امیدوار باشیم.

رونق اقتصاد ایران نیازمند تقویت بخش مولد، تسهیل روند واردات و صادرات و تجارت جهانی و کاهش فشار حاصل از مشکلات ارزی و تورم است که خوشبختانه قانون جدید بانک مرکزی و افزایش اختیارات و استقلال آن می تواند نویدبخش اتفاقات مهم و آینده‌ای روشن‌تر در رسیدن به این اهداف باشد.

معتقدم بانک مرکزی هر چقدر بتواند در چارچوب قانون جدید، توان و امکان مدیریتی و نظارتی خود را ارتقا دهد، ثبات در بازار ارز نیز تداوم خواهد یافت که این روند می تواند بهبود هر چه بیشتر وضعیت اقتصادی را برای کشورمان به ارمغان آورد.

ثبت دیدگاه