• پنج شنبه 14 خرداد 1405
بانک سپه ایران

کدام بانک‌ها بیشترین وام‌های خرد را پرداخت کردند؟

خلاصه مطلب

شبکه بانکی کشور طی ۱۰ ماهه ابتدایی امسال معادل ۴ هزار و ۳۰۸ همت تسهیلات به صاحبان کسب‌وکار و خانوارها پرداخت کرده‌ است.

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: شبکه بانکی کشور طی ۱۰ ماهه ابتدایی امسال معادل ۴ هزار و ۳۰۸ همت تسهیلات به صاحبان کسب‌وکار و خانوارها پرداخت کرده‌ است.

به گزارش بانک مردم و به نقل از اکوایران، از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه، بیش از ۱۴ میلیون و ۳۳ هزار فقره وام به ارزشی بیش از ۴ هزار و ۳۰۸ همت (به طور میانگین هر وام ۳۰۷ میلیون تومان) از سوی ۲۹ بانک کشور پرداخت شده است.

بیشترین میزان تسهیلات پرداختی از نظر ارزش طی بازه زمانی مورد بررسی با رقم ۷۱۲ همت مربوط به بانک‌ ملت و کمترین میزان تسهیلات پرداختی نیز به بانک سرمایه تعلق دارد که حدود ۱.۲ همت است.

از سوی دیگر بیشترین میزان تسهیلات پرداختی از نظر تعداد وام‌ها نیز مربوط به بانک قرض‌الحسنه مهر است، این بانک طی ۱۰ ماهه نخست امسال بیشترین تعداد تسهیلات را در مقایسه با دیگر بانک‌ها پرداخت کرده که معادل دو میلیون و ۸۸۰ هزار فقره (به ارزش ۱۵۲ همت) است.

پرداخت وام‌های خرد از کانال بانک‌های قرض‌الحسنه
 

بررسی‌ها نشان می‌دهد طی دوره مورد اشاره وام‌های خرد با ارقام پایین‌تر عموما از سوی بانک‌های قرض‌الحسنه پرداخت شده و وام‌های درشت نیز توسط یک بانک‌ تخصصی اعطا شده است.

طی دوره مورد بررسی، متوسط میزان هر وام برای کل شبکه بانکی معادل ۳۰۷ میلیون تومان بوده است؛ اما ۱۶ بانک رقمی بیشتر از میانگین کل را به ثبت رسانده‌اند.

طی این بازه، بیشترین میانگین ارزش هر وام برای بانک توسعه صادارت بیش از دیگر بانک‌ها و معادل ۸ میلیارد و ۸۷۱ میلیون تومان است.

این بانک طی ۱۰ ماهه نخست امسال ۲۲۹۰ فقره وام به ارزش ۱۵.۷ همت پرداخت کرده است. به بیان دیگر درشت‌ترین وام‌ها از سوی این بانک تخصصی دولتی پرداخت شده است.

در همین راستا بانک‌های اقتصادنوین و کارآفرین نیزهر کدام به ترتیب با میانگین ارزش هر وام برابر با ۶.۱ و ۴.۶ میلیارد تومان در رتبه‌های دوم و سوم این لیست قرار دارند.

این در حالی است که خردترین وام‌ها نیز طی این دوره از سوی بانک قرض‌الحسنه مهر پرداخت شده، به طوری که میانگین ارزش هر وام پرداختی در این بانک طی ۱۰ ماهه نخست امسال تنها ۵۳ میلیون تومان بوده است.

ثبت دیدگاه