• پنج شنبه 14 خرداد 1405
بانک سپه ایران

دیگر راننده‌ای به‌خاطر تصادف به زندان نمی‌رود

خلاصه مطلب

با کمک صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، از سال ۱۳۹۵ تاکنون بیش از ۶۳ هزار راننده بدون بیمه از زندان نجات یافته‌اند.

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: با کمک صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، از سال ۱۳۹۵ تاکنون بیش از ۶۳ هزار راننده بدون بیمه از زندان نجات یافته‌اند.

به گزارش بانک مردم و به نقل از بازار، مهدی قمصریان، مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی اعلام کرد که در سال‌های اخیر، این صندوق از زندانی‌شدن هزاران راننده‌ فاقد بیمه، جلوگیری کرده است.

وی گفت: از سال ۱۳۹۵ تاکنون، این اقدام مانع از زندانی‌شدن بیش از ۶۳ هزار راننده شده است.

قمصریان اضافه کرد: بر اساس آمار، حدود ۱۳ میلیون موتورسیکلت در کشور وجود دارد که تنها ۲ میلیون از آن‌ها دارای بیمۀ شخص ثالث هستند؛ به این معنا که ۱۰ میلیون موتورسیکلت فاقد این بیمه هستند.

مدیر صندوق تامین خسارت های بدنی گفت: منابع مالی صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، عمدتاً از ۸ درصد عوارض بیمه‌نامه شخص ثالث تأمین می‌شود. علاوه بر این، درآمدهای دیگری مانند جرایم راهنمایی و رانندگی و هزینه‌های دادرسی نیز به منابع صندوق اضافه می‌شوند.

ثبت دیدگاه