چرا حراج شمش طلا کم فروغ بود؟

  • ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • 94

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: به گفته سخنگوی مرکز مبادله ایران در حراج امروز شمش طلا مرکز مبادله ۶۴ کیلوگرم شمش طلا خریداری شد و این در حالی است که پرداخت وجه‌الضمان برای خرید ۲۳۶ کیلوگرم شمش طلا از سوی متقاضیان، صورت گرفته بود. بر این اساس به نظر می‌رسد با چشم انداز کاهشی قیمت طلا، روز سه‌شنبه خریداران تعجیلی نداشتند.

به گزارش بانک مردم، اصغر بالسینی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: دیروز (سه‌شنبه)، جلسه صد و دوم حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شد. نکته مهم در رابطه با این جلسه حراج این بود که از قبل ۲۳۶ تقاضای خرید شمش طلا ثبت شده بود؛ به عبارتی برای ۲۳۶ کیلوگرم شمش طلا، وجه الضمان از سوی متقاضیان واریز شده بود. در طرف دیگر ۱۳۶ قطعه شمش یک کیلوگرمی طلا توسط عرضه کنندگان، عرضه شده بود اما تنها ۶۴ قطعه شمش یک کیلوگرمی طلا در این حراج معامله شد.  

به گفته وی با توجه به کاهش شدید نرخ ارز در بازار آزاد و همچنین چشم انداز کاهشی اونس طلا و در نهایت کاهش قیمت طلا، خریداران رغبت بالایی برای خرید شمش طلا در حراج آخر شمش نداشتند و این در حالی بود که عرضه از قبل صورت گرفته و متقاضیان خرید نیز وجه الضمان را پرداخت کرده بودند و با توجه به چشم‌انداز کاهشی قیمت طلا در بازار، این موضوع در معاملات حراج شمش طلا مرکز مبادله نیز اثرگذار بود.

گفتنی است؛ به عقیده بسیاری از فعالان بازار طلا و ارز، احتمال وقوع ریزش شدید قیمت‌ها در بازار وجود دارد و برای همین است که بسیاری از فعالان در این شرایط اقدام به خرید نمی‌کنند و منتظر هستند که بازار به یک تعدال و ثبات منطقی برسد.  

ثبت دیدگاه

ثبت