چشم‌پوشی بانک مرکزی از تخلف بانک‌ها

  • ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • 78

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: بانک مرکزی امسال هم تسهیلات ودیعه مسکن را دو برابر کرد، اما هنوز گزارشی درباره برخورد با تخلف بانک‌ها به خاطر پرداخت کمتر از نیمی از این تسهیلات در سال گذشته منتشر نکرده است.

به گزارش بانک مردم و به نقل از فارس، بانک مرکزی تسهیلات ودیعه مسکن را برای حمایت از مستاجران از ۸۰ به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و به شبکه بانکی ابلاغ کرد. ۲۰۰ هزار میلیارد تومان معادل پرداخت وام ودیعه مسکن ۲۷۵ میلیون تومانی به ۷۳۰ هزار نفر مستاجر تهرانی است.

سال گذشته نیز سقف تسهیلات ودیعه مسکن دو برابر شد و از ۴۰ هزار میلیارد تومان به ۸۰ هزار میلیارد تومان رسید، اما بانک‌ها حتی نیمی از این تسهیلات را هم پرداخت نکردند.

ماده ۲۳ قانون جدید بانک مرکزی برای تخلف از مقررات و تصمیمات این بانک تنبیهاتی همچون اخطار، جریمه نقدی، سلب صلاحیت، انفصال از خدمت برای اعضای هیئت مدیره و مدیران و لغو مجوز را در نظر گرفته است، با این حال بانک مرکزی تاکنون هیچ گزارشی در خصوص نوع برخورد با بانک‌های متخلف منتشر نکرده است.
 

ثبت دیدگاه

ثبت