فاطمی: واحدهای تولیدی معطل دریافت تسهیلات بانکی هستند

  • ۵ مرداد ۱۴۰۴
  • 73

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر لزوم اصلاح نظام بانکی کشور، گفت: واحدهای تولیدی و کارآفرینان معطل دریافت تسهیلات بانکی به دلیل بروکراسی های اداری هستند.

به گزارش بانک مردم و به نقل از ایسنا، احمد فاطمی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس گفت: امروز شقی‌ترین و خبیث‌ترین رژیم در طول تاریخ بشریت، سبوعانه جنایت می‌کند و مجامع بین‌المللی حقوق بشری در سکوت مرگبار رفته‌اند. خاخام‌های یهودی سوره اسراء قرآن کریم را بخوانند و سرنوشت خود را در آیه‌های آن جستجو کنند.

وی در تذکری به وزیر آموزش و پرورش، بر لزوم تسریع در ابلاغ شیوه نامه تبدیل وضعیت مربیان طرح امین، پیش دبستانی و نهضت سوادآموزی تاکید کرد و گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بهانه کمبود منابع اعتباری، در اجرای قانون تعلل نکند.

این نماینده مجلس در تذکر دیگری به وزیر اقتصاد، گفت: باید نظام بانکی اصلاح شود که هنوز فشل است. واحدهای تولیدی و کارآفرینان معطل دریافت تسهیلات بانکی به دلیل بروکراسی‌های اداری هستند.

فاطمی در تذکری به وزیر نیرو گفت: تنش آبی و برقی در کشور به ویژه در شمال آن بلای جان مردم شده و هوای گرم و شرجی مازندران طاقت مردم را طاق کرده است. مدت زمان قطعی برق روزانه در مازندران چهار ساعت است که باید با از بین بردن تبعیض، مانند سایر استان‌ها باشد.

ثبت دیدگاه

ثبت