قیمت جهانی طلا قله ۳۸۰۰دلاری را هم فتح کرد

  • ۷ مهر ۱۴۰۴
  • 71

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: قیمت هر اونس طلا امروز با افزایش ۵۰ دلاری برای نخستین بار از ۳۸۰۰ دلار عبور کرد و به ۳۸۱۰ دلار رسید.

به گزارش بانک مردم و به نقل از تسنیم، پایین آمدن ارزش دلار آمریکا و افزایش احتمال کاهش دوباره نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، قیمت طلا را به  به یک رکورد جدید در روز دوشنبه رسانده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با 1.34 درصد معادل 50 دلار افزایش به 3810 دلار رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.67 درصدی به 3824 دلار رسیده است.

شاخص دلار 0.2 درصد پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است.

وزارت بازرگانی آمریکا در روز جمعه اعلام کرد شاخص قیمت هزینه‌کرد مصرف فردی در این کشور 0.3 درصد در ماه اوت کاهش یافته است. این رقم در ماه ژوئیه برابر با 0.2 درصد بود. اقتصاددان‌های رویترز هم انتظار همین میزان افزایش را داشتند.

این گزارش احتمال کاهش دوباره نرخ بهره در ماه‌های اکتبر و دسامبر را بالا برده است.

تاجران درحال‌حاضر 90 درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره در ماه اکتبر پایین بیاید و حدود 65 درصد هم احتمال یک کاهش دیگر در ماه دسامبر وجود دارد.

طلا که همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های ژئوپولیتیکی و اقتصادی بوده، عملکرد خوبی در شرایط نرخ پایین بهره دارد.

صندوق طلای SPDR بزرگ‌ترین صندوق طلای قابل معامله در بورس در دنیا اعلام کرد دارایی‌های آن 0.89 درصد افزایش یافته و به 1005.72 تن در روز جمعه رسیده است. این رقم در روز پنجشنبه برابر با 996.85 تن بود.

ثبت دیدگاه

ثبت