• پنج شنبه 14 خرداد 1405
بانک سپه ایران

توسعه لیر دیجیتال وارد مرحله جدید شد

خلاصه مطلب

بانک مرکزی ترکیه همچنان به تلاش‌هایش برای ایجاد ارز دیجیتال این کشور ادامه می‌دهد و مرحله دوم تحقیق و توسعه این پروژه در آستانه تکمیل است.

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: بانک مرکزی ترکیه همچنان به تلاش‌هایش برای ایجاد ارز دیجیتال این کشور ادامه می‌دهد و مرحله دوم تحقیق و توسعه این پروژه در آستانه تکمیل است.

به گزارش بانک مردم و به نقل از ایسنا، بانک مرکزی ترکیه اعلام کرد که لیر دیجیتال در چارچوب حفظ حریم خصوصی، انعطاف‌پذیری فناوری و معماری، قابلیت همکاری، اصل «آسیب نرساندن» و استقلال از یک موسسه مالی واحد، در حال تکمیل است.

در این گزارش آمده است که هدف، ایجاد زیرساخت و کانال پرداخت مکملی برای کاربردهای نوآورانه، ضمن حفظ قابلیت اطمینان و حاکمیت لیر دیجیتال است.

مرحله دوم پروژه سیستم ارز دیجیتال با پیشرفت در پرداخت‌های قابل برنامه‌ریزی و آفلاین، همچنین در قابلیت همکاری با ادغام واسطه‌های مالی، شناسایی دیجیتال و پرداخت‌های فرامرزی، بهبود بیشتری یافته است.

خبرگزاری آناتولی گزارش کرد، کار بر روی جنبه‌های فناوری، حقوقی و اقتصادی لیر دیجیتال ترکیه هنوز در حال انجام است و مرحله سوم پروژه با گردش این ارز دیجیتال آغاز خواهد شد.

ثبت دیدگاه