• پنج شنبه 14 خرداد 1405
بانک سپه ایران

صدورمجوز ملی و بین‌المللی مدیریت رویداد درمناطق آزادبرای کیش

خلاصه مطلب

صدور نخستین مجوز ملی و بین‌المللی مدیریت رویداد در مناطق آزاد برای کیش

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: برای نخستین‌بار در تاریخ مناطق آزاد کشور، مجوز ملی و بین‌المللی مدیریت مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش صادر شد؛ اقدامی کم‌نظیر که به‌گفته مسئولان، نقطه عطفی در ارتقای جایگاه نمایشگاهی جزیره و گامی تعیین‌کننده در مسیر تبدیل کیش به محور رویدادهای ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی به‌شمار می‌رود.

به گزارش بانک مردم و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش، آیین رسمی اعطای مجوز مدیریت مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش در حوزه ملی و بین‌المللی با حضور مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان سازمان توسعه تجارت ایران، معاونان دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و جمعی از فعالان حوزه رویداد در روز پنجشنبه (20 آذرماه) برگزار شد.

در این مراسم، بر نقش راهبردی کیش در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی و ضرورت توسعه زیرساخت‌های نمایشگاهی تأکید شد.

 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش: کیش باید نخستین مقصد نمایشگاه‌ها و رویدادهای کشور باشد

 

در این مراسم، سید معین هاشمی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش، با اشاره به ظرفیت‌های ویژه جزیره گفت: کیش شایسته آن است که به نخستین مقصد برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای آموزشی و تجاری کشور تبدیل شود. تجربه مرکز نمایشگاهی کیش از دهه ۸۰ تاکنون، پشتوانه ارزشمندی برای توسعه جایگاه جزیره است.

او تأکید کرد تقویت این مرکز می‌تواند نقش مهمی در ارتقای برند کیش در حوزه تجارت و نمایشگاه‌های تخصصی داشته باشد.

 

آجورلو: مسیر رویدادهای کیش به سمت استانداردسازی و توسعه پیش می‌رود

در این مراسم، محمد مهدی آجورلو، دبیر ستاد رویدادها، همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش، با قدردانی از تلاش مدیران دو دهه گذشته گفت: ما امروز امانتدار تلاش‌هایی هستیم که در طی ۲۰ سال انجام شده و خرسندیم که مسیر پیش‌رو رو به رشد است. تکلیف سازمانی ما برگزاری رویداد است و در روز کیش نیز بر رویدادمحوری تأکید شد.

او با اشاره به عملکرد چهارماهه اخیر افزود: در این مدت میزبان مجموعه‌ای از رویدادهای ملی و بین‌المللی بودیم؛ از جشنواره تابستانی تا رویدادهای تخصصی مانند سمپوزیوم فولاد و کیش اینوِکس و همچنین رویدادهای برجسته ورزشی که نام کیش را بیش از گذشته مطرح کرد.

دبیر ستاد رویدادها، همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش با اشاره به سیاست‌های کلان مدیریت سازمان اظهار داشت: نگاه دکتر کبیری در امتداد نگاه آقای دکتر مسرور، حرکت به‌سمت برگزاری رویدادهای فاخر است. طرح ۵۲ ایده برای ۵۲ هفته رویدادی همچنان در دستور کار است.

آجورلو در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: حمایت سازمان توسعه تجارت و مجوز اعطایی، ما را در مسیر شفافیت قرار می‌دهد و اعتبار مرکز نمایشگاهی کیش را افزایش می‌دهد.

به گفته وی، کیش سالانه میزبان بیش از ۱۲ رویداد ملی و بین‌المللی است و «هدف‌گذاری ما افزایش آن به ۲۰ عنوان تا سال ۱۴۰۵ است؛ ظرفیتی که با ۲۱ هزار متر فضای نمایشگاهی و ۱۳ هزار متر فضای همایشی کاملاً قابل تحقق است.»

 دبیر ستاد رویدادها، همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش همچنین از پیگیری برای طی مراحل قانونی «سایت دوم نمایشگاهی» خبر داد.

 

معاون دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد: نخستین مجوز نمایشگاهی مناطق آزاد به نام کیش ثبت شد

اسفندیار شاه‌منصوری، معاون توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، نیز در این مراسم گفت: این رویداد، حاصل هم‌افزایی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت است. بر اساس تفاهم‌نامه مشترک، محورهای مهمی برای هماهنگی مناطق آزاد با ساختار تجارت کشور تعیین شد، از جمله برندسازی و رتبه‌بندی نمایشگاه‌ها.

او افزود: این نخستین مجوز رسمی نمایشگاهی است که تاکنون در مناطق آزاد کشور صادر شده و به نام کیش ثبت می‌شود. این مرکز در چارچوب رنکینگ سازمان توسعه تجارت، موفق به کسب رتبه B شده است.

شاه‌منصوری با قدردانی از مدیران کیش گفت: پس از ۲۰ سال از راه‌اندازی این مرکز، امروز شاهد ثبت یک دستاورد بزرگ هستیم. مدیران کیش در این سال‌ها امانت‌داران شایسته این زیرساخت بوده‌اند.

 

معاون سازمان منطقه آزاد کیش : معرفی «ابرپروژه شهرک سلامت» به‌زودی

مسعود نیک‌افروز، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، در ادامه مراسم با قدردانی از مدیران و مجریان حوزه رویداد گفت: کیش در یک سال اخیر با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های متعدد، گام مهمی در مسیر گردشگری رویدادمحور برداشته و توانسته توجه داخلی و خارجی را جلب کند.

او با اشاره به طرح بزرگ سازمان اظهار داشت: ابرپروژه شهرک سلامت در زمینی به مساحت ۲۷ هکتار به‌زودی معرفی خواهد شد؛ پروژه‌ای که تمامی اجزای یک مجموعه نمایشگاهی و همایشی مجهز ـ از سالن‌ها تا هتل و خدمات پشتیبان ـ در آن پیش‌بینی شده است.

وی تأکید کرد: هدف ما ساخت سازه‌ای بدون استفاده نیست؛ روح این زیرساخت‌ها گردشگری است و باید با رویداد فعال شود. اکنون قصد داریم مرکز نمایشگاهی کیش را به سطحی فراتر از استاندارد ملی ارتقا دهیم.

نیک‌افروز افزود: مجوز جدید ملی و بین‌المللی مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش درهای تازه‌ای را در سطح ملی و بین‌المللی به‌روی جزیره می‌گشاید.

 

معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران: کیش ظرفیت تبدیل‌شدن به محور رویدادهای منطقه‌ای را دارد

در بخش پایانی مراسم، محمدصادق قنادزاده، معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این دو نهاد گفت: یکی از اصلی‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه توسعه رویدادها و ارتقای زیرساخت‌های تجاری مناطق آزاد است. سایت‌های نمایشگاهی ویترین توانمندی‌های اقتصادی کشور هستند و ارتقای استانداردهای این حوزه برای ما اهمیت بالایی دارد.

او با اشاره به تجربه قطر پس از جام جهانی افزود: قطر برای جلوگیری از بلااستفاده‌ماندن سرمایه‌گذاری‌های بزرگ، دو راهبرد را دنبال کرد: تبدیل‌شدن به محور رویدادهای جهانی و فعال‌سازی نقش بین‌المللی خود. این تجربه نشان می‌دهد که تبدیل کیش به محور رویدادهای ملی و منطقه‌ای اقدامی کاملاً درست و آینده‌نگرانه است.

قنادزاده سپس به «فرایند رتبه‌بندی سایت‌های نمایشگاهی» اشاره کرد و گفت: این ارزیابی با مشارکت انجمن سایت‌داران نمایشگاهی کشور و بر اساس شاخص‌های دقیق صورت می‌گیرد.

معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: این نخستین‌بار است که یک سایت نمایشگاهی در مناطق آزاد کشور چنین رتبه‌ای دریافت می‌کند. این امر آغاز یک جریان مثبت در کل مناطق آزاد خواهد بود.

او با بیان اینکه این مجوز مسئولیت‌های تازه‌ای ایجاد می‌کند افزود: این مجموعه در تقویم بین‌المللی رویدادهای کشور به همه سفارتخانه‌ها معرفی می‌شود و رایزنان بازرگانی در سراسر جهان موظف به همکاری با آن خواهند بود.

قنادزاده پیشنهاد کرد نشست مشترکی برای تدوین برنامه سه‌محوری توسعه سایت نمایشگاهی کیش تشکیل شود؛ محورها شامل افزایش رویدادهای بین‌المللی، جذب هیئت‌های خارجی و حضور فعال در رویدادهای جهانی است.

مراسم اعطای مجوز ملی و بین‌المللی مدیریت مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های کیش، نقطه عطفی در جایگاه نمایشگاهی این جزیره بود؛ مجوزی که برای نخستین‌بار در مناطق آزاد کشور صادر شده و به‌گفته مسئولان، می‌تواند مسیر کیش را در تبدیل‌شدن به محور رویدادهای ملی و منطقه‌ای هموار کند. تأکید مشترک سخنرانان بر توسعه زیرساخت‌ها، رویدادمحوری، ارتقای استانداردها، شفافیت، و گام‌برداشتن در راستای برندینگ نمایشگاهی، چشم‌انداز تازه‌ای را برای آینده جزیره ترسیم می‌کند.

 

 

ثبت دیدگاه