• چهار شنبه 13 خرداد 1405
بانک سپه ایران

برخی املاک بانک آینده از خارج کشور هم مشتری دارند

خلاصه مطلب

دادستان کل کشور با اشاره به اقداماتی که در حوزه ارزش‌گذاری املاک بانک آینده در حال انجام است، گفت: برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند.

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: دادستان کل کشور با اشاره به اقداماتی که در حوزه ارزش‌گذاری املاک بانک آینده در حال انجام است، گفت: برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند.

به گزارش بانک مردم و به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام موحدی دادستان کل کشور طی سخنانی در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، با اشاره به اقدامات صورت گرفته پیرامون فرآیند گزیر در ارتباط با بانک آینده اظهار کرد: در حال حاضر، عمده‌ی امور در حال انجام پیرامون فرآیند گزیر در ارتباط با بانک آینده، معطوف به مدیریت صندوق ضمانت سپرده‌ها است.

دادستان کل کشور همچنین با اشاره به اقداماتی که در حوزه ارزش‌گذاری املاک بانک آینده در حال انجام است، اظهار کرد: برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند.

ثبت دیدگاه